Η Ιστοσελίδα του Σχολείου μας

(Μπορείτε πατώντας πάνω στη λέξη-σύνδεσμο που σας ενδιαφέρει, να οδηγηθείτε κατευθείαν στην αντίστοιχη θέση του διαδικτυακού μας τόπου)

 

Ο δικτυακός αυτός τόπος αποτελεί έναν σύνδεσμο επικοινωνίας του σχολείου μας με τον υπόλοιπο διαδικτυακό κόσμο.

Βασικός μας στόχος είναι να γίνει ο δικτυακός τόπος μια πύλη όπου:

Τονίζουμε ότι βασικό μας μέλημα είναι η χρήση του Διαδικτύου με ασφάλεια από τους χρήστες και ειδικά από τους μαθητές. Γι' αυτό και στο τέλος κάθε άρθρου εμφανίζεται ο σύνδεσμος για την ασφάλεια στο Διαδίκτυο.
Η πολιτική μας για τη χρήση του Διαδικτύου είναι απόλυτα συνεπής με τις οδηγίες του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου.

Η Ιστοσελίδα μας είναι διαμορφωμένη κατά τέτοιο τρόπο (Clean_URL) ώστε να είναι φιλική προς τις Μηχανές Αναζήτησης .

Υπάρχει η δυνατότητα Ροής Ειδήσεων προς τους χρήστες της Ιστοσελίδας μας.

Η εξέλιξη του Ιστότοπου θα είναι συνεχής.

Φιλοδοξία μας είναι να αποτελέσει ένα σταθερό βήμα μέσα στον παγκόσμιο ιστό για καθηγητές, μαθητές και γονείς.

Είμαστε ανοιχτοί σε κάθε καλόπιστη κριτική ή συμβουλή που θα κάνει τον ιστότοπο αυτό καλύτερο.

Δείτε επίσης: Δυνατότητες-Χαρακτηριστικά του Ιστότοπου.

Ημερομηνία έναρξης λειτουργίας του Ιστότοπου με αυτή τη μορφή: 28 Ιουνίου 2010

Σχεδίαση - ανάπτυξη - συντήρηση Ιστότοπου :
Κατσαδούρος Δημήτριος (ΠΕ19)

Συντακτική ομάδα - Μέλη:

Νάστας Αθανάσιος (ΠΕ02) - ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )
Ραπτοτάσιος Σωκράτης (ΠΕ04.02) - ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )
Ζαραμπούκα Αθανασία (ΠΕ03) - ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )
Αγγελάκης Νικόλαος (ΠΕ01)
Κορκής Άγγελος (ΠΕ04.02) - ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )
Ζουλιανίτης Θεόδωρος (ΠΕ04.01) - ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )
Γαλάνη Βαρβάρα (ΠΕ19) - ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )
Παπαβασιλείου Δημήτριος (ΠΕ02) - ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )
Μπάκος Νικόλαος (ΠΕ03) - ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )
Παϊζάνου Αλεξάνδρα (ΠΕ04.02) - ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )
Μουλά Ναυσικά (ΠΕ02) - ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )
Χύτας Κωνσταντίνος (ΠΕ04.02) - ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )
Μητσιάδης Δημήτριος (ΠΕ19) - ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )
Ευαγγελακόπουλος Κωνσταντίνος (ΠΕ19) - ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )

(Για να εγγραφεί κάποιος ως μέλος του Ιστότοπου θα πρέπει να επικοινωνήσει με το Διαχειριστή: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ).

 

Ο Διαχειριστής του Ιστότοπου:

Κατσαδούρος Δημήτριος - ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )

Καθηγητής ΠΕ19

Βρίσκεστε εδώ: Κεντρική Φόρμες Αιτήσεων Πληροφορίες Η ιστοσελίδα μας Η Ιστοσελίδα του Σχολείου μας